چگونه در بازاریابی شبکه ای یک شبکه ثروت ساز بسازیم؟
[vc_row height=”small” width=”full”][vc_column][vc_column_text]
قبل از هر چیز باید یک تعریف مشخص و واحد از شبکه سود آور داشته باشیم: شبکه سود آور شبکه ای است که برای شما درآمد مثبت دارد و این درآمد هر مبلغی میتواند باشد و به صورت انفعالی باقی خواهد ماند، حتی پس از این که فعالیت خود را در بازاریابی شبکه ای کمتر یا متوقف کنید. افراد مختلف هدف های درآمدی متفاوتی دارند اما تقریبا می توان گفت که هدف اصلی همه انسان ها در این تجارت ایجاد درآمد انفعالی است.
مهمترین زیربنا برای داشتن یک سازمان موفق
این یک موضوع بنیادی است که افراد زیادی به درستی آن را درک نمی کنند. اگر دوست دارید سازمانی سود آور بسازید باید در ابتدای تشکیل آن سازمان حداکثر تلاش خود را به کار ببندید. در ابتدای کار بهتر است تا جایی که امکان دارد بدون لطمه زدن به بخش های دیگر زندگی برای کار زمان بگذاریم. و زمانی که به درآمدی بیشتر از 10 میلیون تومان در ماه رسیدیم، وقت آن است که به کارها و تفریحات بیشتری بپردازیم. مهمترین ویژگی این کار همین است که می توان در آن به آینده امید داشت. اما در بسیاری از شغل های موجود هیچ گونه امیدی وجود ندارد و مستقیماً زمان را با پول مبادله میکنیم. و هرچقدر در آن مسیر جلوتر برویم زمان کمتری برایمان باقی میماند.
اما در بازاریابی شبکه ای هرچقدر جلوتر میرویم کار آسان تر می شود. اما متاسفانه اکثر افراد قبل از رسیدن به جاهای آسان یا به دلیل نداشتن باور کار را رها می کنند. یا بسیاری از افراد دیگر، سازمانی را ساخته و با این توهم که آن سازمان اتوماتیک رشد می کند، دست از تلاش برای رشد آن سازمان می کشند و طبیعتا آن سازمان مانند درختی کاشته شده که به آن آب نمی دهیم، نابود می شود. باید در نظر داشته باشیم که احتمال رشد خودکار سازمان قبل از 2 سال تلاش مدام کمتر از یک درصد است. پس حالا میدانیم که چرا اکثر مردم اراده لازم برای ساختن یک شبکه سود آور را ندارند.
دلایل شکست اکثر افراد چیست؟
موانع زیادی در مسیر موفقیت در بازاریابی شبکه ای وجود دارد. مارک یارنل در کتاب سال اول شما در بازاریابی شبکه ای به خوبی این موانع را توصیف می کند اما بهتر است چند مورد از آنها را در همین مقاله بخوانیم:
1) جو سازی: جدیدا روش هایی برای جوسازی به وجود آمده که بعضی افراد از آنها استفاده می کنند. جملاتی مانند: “6 ماهه بنز میخرم – اینجا بعد از چند ماه میلیاردر میشی – یه سال دیگه با بنز میام پیشت”. رویای یک شبه پولدار شدن در بازاریابی شبکه ای مانند تله ای است که اکثر افراد در همان لحظه اول آشنایی با کار، در آن گرفتار می شوند.
2) نه شنیدن: در هر کسب و کاری وارد شویم، تعداد جواب های “نه” بیشتر از جواب های مثبت است. درصد زیادی از افرادی که با آنها ارتباط برقرار میکنیم پیشنهاد ما را رد میکنند. باید بدانیم هرچقدر هم که تجربه داشته باشیم، افراد زیادی دوست ندارد که این کار را انجام دهند (یکی از بزرگترین لیدرهای ایرانی میگوید: به ازای هر یک نفر که این کار را در آغوش میگیرد، ده نفر به شما میگویند که تو دیوانه هستی)
3) تله مدیریت: (خب تا الان دستاوردهایی داشته ایم و چند نفری را در تیم داریم. پس حالا میتوانیم فقط آنها را مدیریت کنیم تا آنها تکثیر داشته باشند) این ذهنیت کاملا اشتباه بوده و همان تله مدیریت است. در بازاریابی شبکه ای نمیتوان فقط با مدیریت کردن موفق شد و باید تیم را رهبری کنیم. رهبری یعنی کاری را که از اعضای تیم انتظار داریم، اول خودمان انجام دهیم. یک تیم فقط با دیدن فعالیت لیدر انگیزه می گیرد.
4) انتظارات اشتباه: بزرگترین اشتباه در بازارایبی شبکه ای این است که بگوییم: “این کار رو شروع میکنم ببینم چی میشه”، درمورد این جمله میتوان ساعت ها حرف زد که در مقالات بعدی حتما به آن اشاره میکنیم اما فعلا دانستن همین موضوع کافی ست که اگر به موفقیت خود در هر کاری ایمان نداشته باشیم و تصویر روشنی از آینده نبینیم هیچ گاه موفق نمی شویم.
چهار پیشنهاد برای کسانی که دوست دارند در این تجارت ثروتمند شوند:
پیشنهاد اول) اصول و قواعد لیدر شیپ را کاملا جدی بگیرید: اگر سوالی داشتید حتما از لیدرتان بپرسید. سعی نکنید چیزهایی را که لیدرها تجربه کرده اند خودتان تجربه کنید. نکات منفی را به بالاسری و نکات مثبت را به سازمان خودتان انتقال دهید.
پیشنهاد دوم) آموزش را جدی بگیرید: از هر منبع آموزشی برای یادگیری اطلاعات جدید استفاده کنید. خودتان را به آموزش های خاص محدود نکنید. هر تجربه ای که دارید را به سازمانتان آموزش دهید.
پیشنهاد سوم) قوی ترین پشتیبانی را داشته باشید: هیچ کدام از افرادی که وارد سازمان شما شده اند تجربه شما را ندارند پس همیشه و در همه حال پشتیبان آنها باشید. همیشه موبایلتان برای افراد سازمانتان در دسترس باشد.
پیشنهاد چهارم) حضور در جلسات و اجتماعات را جدی بگیرید: جلسات و اجتماعات کاری، نه تنها اطلاعات مفیدی را به شما و سازمانتان انتقال میدهد بلکه انرژی و انگیزه ای بسیار پرقدرت را نیز به شما سازمانتان منتقل می کند. رندی گیج می گوید “هنوز هیچ تکنولوژی به وجود نیامده که بتواند مانند جلسات گروهی، انرژی افراد را به یکدیگر منتقل کند. پس حتما در جلسات هفتگی و تجمعات شرکتتان حضور داشته باشید و سازمانتان را هم به حضور در تمام این جلسات تشویق کنید. (شاید بتوان گفت ساده ترین و در عین حال مهم ترین کار برای موفقیت در بازاریابی شبکه ای شرکت در جلسات است)
شاید شنیده باشید که بعضی افراد میگویند: “باز هم این جلسات تکراری، من میدانم در این جلسات چه چیزهایی میگویند و نیازی به شرکت در این جلسات ندارم”. این ذهنیت در نهایت به شکست منتهی می شود.
برای ساختن یک شبکه سود آور یک دیدگاه بلند مدت لازم است به علاوه کارهای کوچکی که باید به صورت مستمر انجام شوند. به یاد داشته باشیم که تمام افراد موفق، شکست های زیادی را تجربه کرده اند و همین امر باعث شده آنقدر محکم و پرقدرت شوند که هیچ چیز نتواند مانع رشد آنها شود. در واقع مسیر موفقیت از موانع بسیار زیادی تشکیل شده و زمانی که پریدن از روی موانع بزرگ و کوچک برایمان تبدیل به عادت شود میتوانیم طعم شیرین موفقیت را بچشیم.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
پذیرش چیست و چگونه پذیرش سازمان را بالا ببریم؟
4.3k بازدید
-
آیا شیفت دادن در بازاریابی شبکه ای کار درستی است؟
1.98k بازدید
-
چگونه در بازاریابی شبکه ای به سازمان انگیزه بدهیم تا تصاعد پنج برابری داشته باشیم
4.21k بازدید
-
سه مرحله اصلی در فالو بعد از معرفی کار
5.08k بازدید
-
دسترسی به پراسپکت نامحدود از طریق بازار گرم
3.09k بازدید
-
فالوی اتوماتیک در بازایابی شبکه ای (تام شرایتر)
2.94k بازدید
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.